'Home is where het hard is' is humoristisch locatietheater over de gevolgen van gentrificatie, van 29 september t/m 15 oktober in Huis van de Wijk de Nieuwe Gaffel.

Haal nu je ticket!

Over de voorstelling

Een hechte gemeenschap, een karaoke machine, een naïeve wethouder en een bijzonder pijnlijke onthulling: tijdens ‘Home is where het hard is’ mondt een gezellige wijkbarbecue uit in een avond vol (on)aangename verrassingen. En jij bent uitgenodigd! Tenminste, als het buurthuis dan nog staat.

In deze nieuwe theatervoorstelling legt TC MACABRE met een lach en een traan de absurde realiteit bloot over wonen in Rotterdam, anno 2022. We kunnen niet beloven dat het goed afloopt, maar de feestcommissie doet er alles aan om er een gezellige avond van te maken. Een voorstelling voor iedereen die Rotterdam in zijn hart draagt, over onze veranderende stad en de mensen die er (nu nog) wonen.

Wil je meer weten? Volg ons op instagram of facebook!

KOOP HIER JE TICKETS!

‘Home is where het hard is’ wordt gemaakt door
Milou Brockhus, Edouard Kain, Said el Abboudi, Patricia Gruber Acuña, Elaine Hakkaart, Michelle Hicks, Laura Holleman, Paul van Laak, Jasper de Groot, Mihai Gui

kan gemaakt worden door medewerking met en steun van
Gemeente Rotterdam, VriendenLoterij Fonds, Fonds Elise Mathilde, Stichting Bevordering van Volkskracht, WMO Radar, Prins Bernhard Cultuurfonds, vrijwilligers van Huis van de Wijk de Nieuwe Gaffel, Time Window en buurtbewoners van het Oude Westen.